Saturday, July 9, 2016

Hartige taart met kip en rabarber

Een Betty Bossi recept voor een omgekeerde, hartige taart.

Ingrediƫnten voor 4 personen

Hartige taartdeeg (groot rond vel of aan elkaar geplakte velletjes)
40 g vloeibare honing
25 g boter
200 g rabarber
2 lenteuien met groen
320 gram kipfilet
1 theelepel zoet paprikapoeder
0.5 theelepel zout
snufje peper

Recept


1. Honing en boter in een siliconenvorm verdelen. Rabarber, lenteui en kip in stukjes en  reepjes snijden, mengen met paprika, peper en zout en en in de vorm verdelen.
2. Deeg uitrollen, met een vork inprikken en op de rabarber en kip leggen. En de randen het deeg tussen vulling en vorm duwen. 
3. Bakken: ca. 35 Min. in de onderste helft van de op 220 graden voorverhitte oven. Uitnemen, even laten staan en dan keren op een bord. Pas op voor het hete vocht! 

Dit is geen reuzenportie dus iets van groente of salade erbij is lekker.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.