Ingrediƫnten
- 500 g aardperen
- 4 kipfilets
- 4 sjalotjes
- 10 blaadjes basilicum
- 75 g vers gemalen parmezaanse kaas
Recept
Was en schil de aardperen. Snijd er ook alle uitstulpingen af. Snijd de aardeperen in dikke plakken en leg ze onmiddellijk in water waaraan 1 eetlepel azijn of 1 eetlepel citroensap is toegevoegd. Aardperen verkleuren vrij snel.
Snijd ook de kipfilets in plakken.
Pel de sjalotjes en snijd ze in vier. Verhit olie in een pan. Stoof daarin de sjalotten gedurende 5 minuten. Voeg nog wat olie toe. Doe er de kip en aardpeer bij. Roer goed zodat alle ingrediƫnten met olie bedekt zijn, voeg er enkele eetlepels water aan toe en laat gedurende 20 minuten op een laag vuurtje stoven. Controleer regelmatig of er nog voldoende vocht is en doe er eventueel wat eetlepels water bij. Kruid met versgemalen zwarte peper.
Bestrooi tot slot met vers gemalen parmezaan en de gescheurde basilicumblaadjes. Meng en serveer.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.