Ingrediënten
- 1 kg aardperen
- 2 kopjes vol vers broodkruim
- 150 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 3 dl crème fraiche
- 2 tenen knoflook
- sap van 1 citroen
- 1 handvol verse tijm (blaadjes)
- olijfolie
Recept
Verwarm de oven voor op 220 graden.Schil de aardperen en snij ze in plakjes.
Meng in een kom de room, het citroensap, de knoflook, de helft van de tijm en het grootste deel van de Parmezaanse kaas en breng het op smaak met zout en peper.
Meng nu de plakjes aardpeer erdoor en roer het geheel nog eens goed door. Schep het mengsel over in een ovenschaal.
Meng de broodkruimels met de rest van de tijm en Parmezaanse kaas, en wat peper en zout.
Strooi de gekruide broodkruimels over de aardperen en sprenkel er een beetje olijfolie over.
Bak de aardperen ongeveer 30 min. in de oven of tot ze zacht zijn en broodkruimels mooi goudbruin van kleur zijn.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.