Ingrediënten
- 1 spitskool, in stukjes
- 50 gr boter
- 1500 gr - 1 kilo aardappelen, geschild
- 200 gr brie
- 4 eetlepels sesamzaad
- 1 scheut melk
- zout en peper, naar smaak
Recept
Verwarm de oven voor op 190°C. Vet een ovenschaal in.Kook de aardappelen in een pan met een ruime hoeveelheid water en een beetje zout gaar, ong. 20 minuten. Stamp tot aardappelpuree met zout, peper, 30 gram boter en een scheut melk.
Was de spitskool en snij in stukjes. Bak het even een paar minuten in ong. 10 gram boter aan. Snij de brie in lange plakken.
Leg in de ovenschaal eerst een laag aardappelpuree - dan spitskool - brie (de helft) - spitskool - aardappelpuree - brie - en bestrooi met sesamzaadjes.
Bak 30 minuten in de voorverwarmde oven.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.