Ik heb een paar weken geleden zoete aardappel uit de oven gemaakt. Ik weet niet meer waar ik het recept vandaan had. Maar ik heb gisteren weer zoete aardappel uit de oven gemaakt. Ze worden niet heel knapperig maar wel erg lekker.
Ik snijd ze als frietjes met schil. Dan strooi ik er wat griesmeel over. Niet te veel, maar het geeft net wat bite aan de zoete aardappel. Polenta kan ook heb ik gelezen op internet, maar griesmeel had ik in huis en polenta niet.
Verder heb ik er Kurkuma over gestrooid. De kurkuma is wel lekker, maar geen must.
In een hele hete oven op hete lucht, worden ze vrij snel gaar. Ik had de wekker op 30 minuten gezet, maar ik heb ze er voortijdig uitgehaald omdat het donker begon te worden en ook gaar was.
Dit is heel simpel en lekker.
Vandaag met Braadharingen uit blik en gekookte broccoli met vinaigrette gegeten. Simpel snel klaar en super lekker.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.