Ingrediënten voor 2 personen:
2 kleine courgettes of 1 grote
150 gram droge pasta van goede kwaliteit
Olijfolie (er gaat flink wat door)
Knorr Aromat (strooiaroma)
Verse zwarte peper
Enkele eetlepels vers geraspte Parmezaanse kaas.
Recept:
Snijd de courgette in dunne plakjes (2 millimeter)
Zet een flinke pan water op het vuur voor de pasta en breng deze aan de kook.
Doe twee eetlepels olijfolie in een grote platte koekenpan (liefst niet één met antiaanbaklaag) en laat deze goed heet worden. Bedek de bodem met plakjes courgette en laat deze ongeveer twee minuten bakken voor je ze omdraait en aan de andere zijde bakt. Bestrooi met zout en peper en doe in een schaal, strooi er wat Aromat over. Doe dit met alle courgette, bij elke lading voldoende olie gebruiken. Kook intussen de pasta zodat deze ongeveer tegelijk met de laatste lading courgette klaar is.
Meng de groente en pasta goed en strooi er op je bord een beetje Parmezaanse kaas over.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.