Ingrediënten voor 2 personen
- 2 middelgrote Courgettes
- 250 gr Mozzarella
- 16 Groene olijven
- 8 Zongedroogde tomaatjes
- 4 Ansjovisfilets - uit blik
- 4 el Pastasaus
- 2 tenen Knoflook
- 1 tl Chilipeper
- 1 el Italiaanse kruiden
- 3 el Geraspte kaas
- 1 snuf Peper
Recept
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Snij de courgettes in de lengte doormidden en lepel het vruchtvlees eruit
- Stop het vruchtvlees in een kom en leg de courgettes in een ovenschaal
- Snij de mozzarella in blokjes, de ansjovis, olijven en tomaatjes in kleine stukjes en snij de knoflook fijn
- Meng nu de gesneden ingrediënten samen met de kruiden en de pastasaus door het vruchtvlees van de courgettes
- Vul de halve courgettes met de vulling, het worden bergjes op de courgette
- Strooi de geraspte kaas er overheen, maak af met nog een klein beetje Italiaanse kruiden
- Leg de courgettes 20-30 minuten in de oven
Eventueel champignons en kerstomaatjes rond de courgettes leggen in de ingevette ovenschaal voordat deze de oven ingaat.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.