Lekker wraps met groente en vis, wel op tijd de wortels maken. Hoeveelheden voor DRIE personen.
Ingrediënten:
- 250 gr gerookte forel
- 6 volkorenwraps
- 350 gram winterwortel
- 60 gram rucola
- 2 avocados
- 1 limoen
- 80 ml rijstazijn
- 75 gram suiker
Recept:
Minstens 5 uur van te voren:
snijd de wortel in fijne reepjes met een keukenmachine of groentesnijder. Meng de rijstazijn, suiker, 80 ml water en een mespunt zout en doe dit alles door de wortel. Laat staan in een schaal en af en toe omscheppen.
Kort voor het serveren:
Was de limoen en snijdt deze in heel dunne plakjes, deel die elk in 4 parten.
Snijd de avocado in blokjes.
Laat de wortel even uitlekken in een zeef.
Verwarm drie borden voor en leg 1/3 van de forel op elk bord.
Verwarm drie van de wraps op een bord 1.15 minuut in de magnetron.
Maak vul de wraps op de borden met de ingrediënten en eet ze op, verwarm dan de tweede lading wraps.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.