Ingrediƫnten
- 1 kg wilde spinazie
- 350 gram champignons
- 2 eetlepels olijfolie
- Thaise vissaus
- 1 pakje Griekse feta
- 75 gram pijnboompitten
- 8 wraps of grote tortillas
Recept
Rooster de pijnboompitten in een droge pan tot ze beginnen te verkleuren.Snijd de champignons in dunne plakjes. Was de spinazie grondig, gooi de onderste 2 cm van de stengels weg en snijd stengels en bladeren in stukken van ongeveer 2 cm. Snijd de feta in vier stukken en die in heel dunne plakjes. Zet de grill aan op de hoogste stand.
Bak de champignons in een wok in de olijfolie. Voeg daarna de spinazie in porties toe en laat het slinken onder voortdurend omscheppen. Voeg een eetlepel vissaus toe. Als al het blad geslonken is de pan van het vuur halen.
Maak telkens twee wraps warm in de magnetron (50 seconden). Vul ze elk met 1/8 van het spinaziemengsel en rol ze op. Bedek de rollen met plakjes feta en zet ze even onder de grill om de kaas warm te laten worden. Serveren met de pijnboompitten erover.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.