Ingrediënten
- 450 g stevige aardappelen met schil, bijna gaar gekookt.
- 100 gram Griekse yoghurt5% of 10%
- 0,5 tl gerookt paprikapoeder
- 2 granny smith appels
- 200 g feta
- 2 avocado's
- 75 g rucola melange
- 50 g walnoten
Recept
Meng de yoghurt met het paprikapoeder.
Snijd de bakaardappelen in parten. Verhit een koekenpan of wok met enkele eetlepels olie en bak de aardappelen in 15 min. goudgeel en krokant.
Snijd de appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd de appels in blokjes . Meng met de yoghurtsaus. Snijd de feta in blokjes van 1 cm.
Verhit een grillpan. Halveer de avocado’s, verwijder de pit met een mes en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd de avocado’s in parten van 1 cm dik en gril de parten avocado tot er mooie grillstrepen op staan.
Rooster intussen de walnoten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Schud op een bord en laat afkoelen.
Verdeel de rucola over een saladeschaal en schep er de aardappels op. Verdeel er de appel, de feta en de avocado over. Garneer met de walnoten
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.