Een eenvoudig gerecht vegetarisch gerecht met veel eiwit voor 4 personen. Wel echt lang genoeg laten bakken. Je kunt zowel zure gegrilde paprika uit een pot gebruiken als zelf geroosterde verse paprika, neem dan wat meer.
Ingrediƫnten
- 2 uien
- 3 el olijfolie
- 400 g bloemkool in roosjes
- 6 eieren
- 100 ml halfvolle melk
- 280 g gegrilde gele paprika
Recept
Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit de olie in een grote koekenpan en fruit op laag vuur de uien 15 min.
Halveer de grootste bloemkoolroosjes en kook ze 5 min. Klop de eieren los met de melk en breng op smaak. Laat de paprika’s uitlekken en snijd in reepjes.
Voeg de bloemkoolroosjes en paprika aan de ui toe en meng goed. Schenk er het ei op en laat in ca. 25 min. stollen. Keer met behulp van een bord en bak de andere kant 5 min.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.