Eenvoudig maar erg lekker vegetarisch pastarecept voor 4 personen uit Jumbo magazine. Lekker met een tomatensalade met balsamicodressing.
Ingrediƫnten
- 400 g tagliatelle of orchiette
- 75 g Parmezaanse kaas
- 100 g babyspinazie (Vers of diepvries)
- 2 tenen knoflook
- 2 el pijnboompitten
- 400 g tuinerwtjes extra fijn (diepvries)
- 7 el olijfolie extra vierge
Recept
Kook de pasta beetgaar. Rasp de kaas.
Doe de spinazie met de knoflook, pijnboompitten en 6 el olie in een hoge maatbeker en pureer met een staafmixer tot een gladde pasta. Meng er de helft van de kaas door en breng op smaak.
Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan en roerbak de erwtjes 5 min.
Meng de pasta met de erwtjes en de spinaziepesto en bestrooi met de rest van de kaas.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.