Ingrediënten
- 400 g verse (zelfgemaakte) spaghetti of andere pasta (Osteria del Borgo gebruikte korte dikke pasta)
- 150 g menaica-ansjovis in filets (wij gebruikte Spaanse ansjovis in olie van de Lidl, geen zoute ansjovis gebruiken)
- 300 g Vesuvius-tomaten (piennolo) of een blik tomatenblokjes.
- 130 g extra vierge olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 20 g gehakte peterselie
- Een snuifje oregano
- Een dozijn ontzilte kappertjes
- Smaakvolle zwarte olijven
Recept
Bruin de knoflook in de olie in een pan. Voeg de gehakte tomaten toe en kook een paar minuten.
Meng de ansjovis samen met de kappertjes en olijven door de saus.
Laat een paar minuten koken en meng de ruw gehakte peterselie erdoor.
Kook in ruim water de pasta gaar (verse spaghetti gaat snel!) Schep op borden en doe de saus erover.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.