Een restjesgerecht, eigen recept, was erg lekker. Hoeveelheid voor twee personen.
Ingrediënten:
- 700 gram aardappels (Nicola), in blokjes.
- 400 gram patisson of courgette, in blokjes,
- 250 gram kerstomaten.
- 250 gram zuurkool.
- 150 ml crème fraîche.
- 100-150 gram belegen of oude geraspte kaas
- verse rozemarijn
- verse tijm
- paprikapoeder
Recept
Verwarm de oven op 220 graden.
Leg bakpapier op een bakplaat en verdeel de blokjes aardappel en patisson er over. Leg de tomaatjes er boven op. en doe de bakplaat erin. Bak 20-25 minuten.
Haal uit de oven en meng aardappels, groente en tomaat in een ovenschaal met zuurkool, rozemarijn, tijm en paprikapoeder. Strooi de kaas er over heen. Zet nog 10-15 minuten in de oven.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.