Ingredienten
- 1 droge metworst (250 gram)
- 5 stengels bleekselderij
- 1 bak champignons (400 gram)
- 1/3 andijvie
- 250 gram mini-Roma tomaten of kerstomaten
- 450 gram farfalle of andere pasta
Recept
Snijd de metworst in stukjes. Bak deze in een braadpan op matig vuur totdat er flink wat vet uit gekomen is en de stukjes een beetje knapperig beginnen te worden, maar pas op dat het worstenvet niet aanbrand.Zet de pasta op het vuur.Snij de selderijstengels in stukjes en de champignons in vieren. Als de worst klaar is schep deze dan uit de pan met een schuimspaan.
Bak de champignons en de selderij ongeveer 10 minuten in het hete worstevet. Voeg de fijngesneden andijvie toe en bak nog even mee tot het geslonken is. Kruiden met wat tijm en gemalen laurier, en peper en zout naar smaak. Snijd de tomaatjes in tweeën of drieën. Als de pasta gaar is, de worst, de afgegoten pasta, en de tomaatjes met de groente en de champignons mengen en serveren.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.