Heerlijk en best wel makkelijk. Maar er is wel tijd nodig voor het bakken. We hadden de zalm niet ontdooid. In de magnetron lukte het om de zalm heel snel half te ontdooien.
900 gr spinazie a la creme (diepvries)
500 gr wilde zalmfilet (diepvries0
12 lasagnebladen (250 gr)
250 Boursin cuisine light (bakje)
50 gr geraspte jonge kaas
ovenschaal (18 x 28 cm)
Verwarm de oven op180C
Verhit de spinazie
Snij de zalm in dunne plakjes
Bedek de bodem van de ovenschaal met een laagje spinazie. leg daarop 3 velletjes lasagne. Doe hier weer spinazie op. Verdeel daarover een derde van de zalm. Dan de boursin. Weer lasagne, spinazie, zalm en boursin. Weer lasagne, spinazie, zalm en boursin. Dek dit af met lasagne. Sluit af met een laag met spinazie en boursin. Strooi hierover geraspte kaas.
Bak in 35 min. in het midden van de oven.
Heerlijk
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.