Ingrediënten
- 250 g winterpeen
- 4 stengels bleekselderij
- 3 el traditionele olijfolie
- 800 g tomatenblokjes (blik à 400 g)
- 450 g diepvries bladspinazie à la crème
- 250 g verse lasagnebladen (koelvers)
- 320 g tonijnmoot in olijfolie (blikje à 160 g)
- 250 g mozzarella
Recept
Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd de winterpeen in blokjes en de bleekselderij in stukjes. Verhit olie in een koekenpan en bak de winterpeen en bleekselderij 4 min. Voeg de tomatenblokjes toe en breng op smaak met peper en zout. Ontdooi de spinazie in een steelpan op hoog vuur.
Verdeel een lepel tomatensaus over de bodem van de ovenschaal en bedek met lasagnebladen. Schep weer tomatensaus op de lasagnebladen, verdeel 1/4 van de uitgelekte tonijn erover en schep daar 1/4 van de spinazie op. Bedek met lasagnebladen. Maak zo nog 3 lagen. Snijd mozzarella in dunne plakjes, bedek de bovenste laag ermee. Bak de lasagne ca. 45 min. in de oven.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.