Een Albert Heijn recept om de herfst te vieren, na een heerlijke wandeling in Ravenstein.
Ingrediƫnten
- 300 gram pasta (farfalle)
- 600 gram flespompoen
- 2 rode uien
- 200 gram salami (als hele worst)
- 3 eetlepels olijfolie
- 20 blaadjes fijngesneden salie
- 250 ml kippenbouillon
- 75 gram Pecorino Romano (kaas)
Recept
Kook de pasta beetgaar.Snijd de pompoen in vieren. Verwijder de zaadlijsten, draden en schil. Snijd in stukjes van 1,5 cm. Snijd de uien in parten en de salami in blokjes van 1/2 cm.
Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de salami 3 minuten. Neem met een schuimspaan uit de pan. Fruit de ui en de salie 3 minuten in dezelfde pan. Voeg de pompoen en bouillon toe en stoof in 10 min. gaar. Voeg de salami weer toe. Breng op smaak met peper. Rasp de kaas.
Schep de pasta om met het pompoenmengsel.
Bestrooi op tafel met de kaas en nog wat verse peper.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.