Tuesday, November 19, 2013

Vegetarisch pasta gerecht met eieren.

Ik had geen inspiratie om te koken. En dan sta ik in de keuken en moet er toch een warme maaltijd komen. Dan kijk ik in de koelkast en pak gewoon wat er nog voorhanden is. Ik kook dan helemaal op het gevoel en onderstaand recept viel enorm in de smaak. En het is vegetarisch. Ik vind het belangrijk om minder vlees te eten.

400 gram volkoren pasta
2 uien
enkele stengels bleekselderij
1 knolraap
1 courgette
1 1/2 rode paprika
1 groene paprika
ketjap
4 eieren
worcestershiresaus

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen.
Snijd 2 uien fijn. en snijd de koolraap, de courgette en de paprika in blokjes. Doe olijfolie in een wok en bak hierin de uien en de koolraap. Voeg dan de courgette toe. Als alles een beetje gaar is voeg dan ketjap en worcestershiresaus toe.

Doe de paprika in een bakje en maak deze gaar in de magnetron. Dit duurt minimaal 2 minuten per paprika.

Voeg dan de eieren toe aan het groentemengsel en roer het door. Voeg de paprika toe. Serveer dit samen met de pasta.
Met wat geraspte pecorino erover gestrooid is het heerlijk.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.