Er was nog veel peperkaas. Daar heb ik een recept bij gezocht. Het is een eenvoudig recept, maar wel lekker.
1 kg aardappel
melk
ei (dooier)
peper en zout
Maak een puree van de aardappel.
900 gram diepvries spinazie
1 ui
1 knoflook
125 ml crème fraîche
3 eieren
175 gram kaas (ik heb peperkaas genomen)
zout en peper
nootmuskaat
olie
Bak een fijngesnipperde ui en knoflook in de olie. Voeg de spinazie toe. Meng de crème fraîche en de eieren met peper, zout, nootmuskaat en de geraspte kaas. Doe de crème fraîche bij de spinazie.
Vul een ovenschotel met de helft van de aardappelpuree. Voeg dan het spinaziemengsel toe. Afdekken met aardappelpuree. Het is altijd lekker om er dan nog wat kaas over te strooien.
20 tot 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200C.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.