Een lekker gerecht dat snel klaar is. Ik heb basilicum gebruikt, maar in het oorspronkelijke recept stond dat er koriander in moest. Dat is vast ook erg lekker.
Paprika stoplicht (1 rode, 1 gele en 1 groene paparika)
500gram volkoren penne
80 ml olijfolie
2 el chilisaus
1 el rode wijnazijn
20 gram basilicum
1 bakje van 250 gram cherrytomaatjes
3 losse tomaten (dat stond niet in het recept maar dat heb ik wel zelf toegevoegd.)
versgeraspte kaas
Snijd de paprika's in vieren en leg ze 8 minuten onder de hete gril, zodat ze zwartblakeren. Dan kun je de vellen verwijderen en ze in kleine stukjes snijden. Dat heb ik geprobeerd met de magnetron op grilstand, maar dat lukte niet. Uiteindelijk heb ik de paprika's gemagnetrond en toen met schil in stukjes gesneden.
Halveer de cherrytomaten en snijd de andere tomaten in blokjes.
Kook intussen de penne volgens gebruiksaanwijzing.
Meng olie, chilisaus en azijn en voeg peper en zout toe.
Snijd de basilicum fijn.
Meng de penne met de tomaten, paprika, basilicum en de saus.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.