Ingrediënten
50 gr boter, gesmolten
250 gr zelfrijzend bakmeel
60 gr suiker
250 gr zelfrijzend bakmeel
60 gr suiker
1 zakje vanillesuiker
Snufje zout
2 eieren
150 ml melk
150 gr aardbeien, in stukjes
Snufje zout
2 eieren
150 ml melk
150 gr aardbeien, in stukjes
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Zeef de bloem boven een grote
kom. Voeg de suiker, bakpoeder, vanillesuiker en een snufje zout toe.
Maak in de midden een holletje en giet de melk, boter, eieren er in.
Roer alles met een houten lepel goed door elkaar. Meng de stukjes
aardbei door het beslag. Vul 12 muffinvormpjes ongeveer 2/3 met het
beslag. Zet de muffins 25 min in de oven totdat ze goudbruin zijn.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.